×
Menu

WCR e-SG 185 Rebel Race Skis

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Vabasta oma sisemine meister ja domineeri nõlvadel meie tipptasemel Head WCR e-SG 185 Rebel Race suuskadega! Need suusad on mõeldud edasijõudnud suusatajatele, kes ihkavad täpsust ja kiirust, ning viivad su suusatamise uutesse kõrgustesse.

Need suusad on varustatud 98/65/81 mm laiuse ja 65 mm laiusega vöökohal, mis pakuvad erakordset kontrolli ja stabiilsust, võimaldades sul enesekindlalt läbi sõita ka kõige keerulisematel maastikel. 30,0 m raadius tagab sujuvad ja vaevatud pöörded, samas kui camber-profiil tagab võrratu haardumise serva jaoks täpse ja põneva sõidu.

Need suusad on valmistatud esmaklassilisest puidu, Titanaali ja Graphene'i segust, mis tagab võrratu tugevuse ja vastupidavuse. Head'i uuenduslik EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia parandab suuskade jõudlust veelgi, vähendades vibratsiooni ja tagades sujuva ja stabiilse sõidu ka suurtel kiirustel.

Kogege ülimat adrenaliinirõõmu, kui vallutate nõlvu Head WCR e-SG 185 Rebel Race suuskadega. Hankige need juba täna ja tõstke oma suusatamine uuele tasemele!

Pange tähele, et sidemed ei kuulu komplekti.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
98/65/81
Vöökoha laius:
65mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Advanced
Raadius:
30.0m
Põhimaterjal:
Wood, Titanal, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit)
Sugu:
Junior
Näita kõike

SkatePro