×
Menu

WCR e-SG 195 Rebel Race Skis

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head WCR e-SG 190 Rebel Race suusad on kõrgetasemelised suusad, mis on mõeldud edasijõudnud suusatajatele ja võistlejatele. 65 mm laiuse ja 33,0 m raadiusega suusad pakuvad suurepärast serva hoidmist ja kiireid pöördeid, mistõttu on need ideaalsed carvinguks ja võistlussuusatamiseks rajal. Need on ka äärmiselt mitmekülgsed ja neid saab kasutada igasugustes lumeoludes.

WCR e-SG 190 Rebel Race suuskadel on ainulaadne EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia, mis vähendab vibratsiooni ja tagab suusatamise sujuvuse ja stabiilsuse ka suurtel kiirustel. Suusad on valmistatud esmaklassilise puidu, Titanaali ja grafeeni kombinatsioonist, mille tulemuseks on kerge konstruktsioon, mis pakub maksimaalset võimsust ja kontrolli. Camber-profiil ja varajase tõusuga saba tagavad optimaalse stabiilsuse ja serva haardumise kõval lumel.

Need unisex-suusad sobivad nii meestele kui ka naistele ning on saadaval erinevates pikkustes, mis sobivad erinevatele suusastiilidele ja võimetele. Sidemed ei kuulu suuskade juurde, mis võimaldab teil valida sidemed, mis vastavad kõige paremini teie vajadustele ja eelistustele. Head WCR e-SG 190 Rebel Race suusad on oma elegantse disaini ja suurepärase jõudlusega suurepärane valik edasijõudnud suusatajatele, kes soovivad oma suusatamist järgmisele tasemele viia.

Ilma sidemeta - soovitatav:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
98/65/82
Vöökoha laius:
65mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
33.0m
Põhimaterjal:
Wood, Titanal, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit)
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro