×
Menu

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Uus
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head WCR e-SL Rebel FIS SW võistlussuusad: Domineeri nõlvadel täpsuse ja kiirusega.

Tõsta oma suusatamist tipptasemel Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race suuskadega, mis on hoolikalt valmistatud kogenud suusatajatele, kes nõuavad maksimaalset jõudlust ja täpsust. Astuge nende võistlusvalmis suuskade peale ja kogege võrratut kontrolli ja reageerimisvõimet, kui vallutate nõlvadel.

Head WCR e-SL Rebel FIS SW suusad, mis on disainitud keskendudes rajale ja võidusõidule, on 68 mm laiusega, mis tagab välkkiire ülemineku servast servani, mis tagab võrratu manööverdamisvõime. Need suusad on ehitatud suure jõudlusega puidu-, titaan- ja grafeenisüdamikuga, mis pakub erakordset stabiilsust ja jõuülekannet igal pöörangul.

Head'i uuenduslik EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia parandab suuskade jõudlust veelgi, kõrvaldades soovimatuid vibratsioone ja tagades sujuva ja kontrollitud sõidu ka suurtel kiirustel. Lisaks sellele tagab UHM C alus erakordse vastupidavuse ja libisemise, mis võimaldab teil säilitada kiiruse ja täpsuse kogu sõidu jooksul.

12,8 m raadiusega Head WCR e-SL Rebel FIS SW suusad sobivad ideaalselt kiireteks ja täpseteks pööreteks, mistõttu sobivad need ideaalselt edasijõudnud suusatajatele ja võistlejatele, kes otsivad ülimalt head jõudlust hooldatud nõlvadel. Sidemed ei kuulu komplekti, mis võimaldab teil kohandada oma seadistust vastavalt oma eelistustele.

Kogege suusatamise põnevust oma parimal tasemel - tellige Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race suusad juba täna ja vallandage oma võistlusvaim nõlvadel!

Uden sidumine - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
119/68/103
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
12.8m
Põhimaterjal:
Wood, Titanal, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro