×
Menu

WCR e-GS Rebels SW Race Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Head WCR e-GS Rebels SW Race suusad, mis on parim valik edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad mägedes võrratut jõudlust. Muljetavaldava 65 mm laiuse vöökoha ja mitmekülgse 25,0 m pöörderaadiusega pakuvad need suusad välkkiireid serva üleminekuid, stabiilsust ja täpsust.

Need suusad on disainitud uusima tehnoloogia abil ning neis on võimas puidu ja grafeeni südamiku materjalide kombinatsioon, mis tagab erakordse tugevuse, vibratsiooni summutamise ja reageerimisvõime. Lisaks on suusad varustatud Head'i revolutsioonilise EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogiaga, mis vähendab vibratsiooni veelgi ja tagab sujuvama sõidu. UHM C Base tagab erakordse vastupidavuse ja kiiruse, mis muudab need ideaalseks lumelõikamiseks.

Head WCR e-GS Rebels SW Race suusad on hoolikalt valmistatud, et optimeerida võimsust ja kontrolli. Need suusad pakuvad võrratut kogemust, olgu need siis puhtad jooned alla hooldatud nõlvadel või võistlused läbi keeruliste radade. Ideaalsed suusatajatele ja võidusõidu harrastajatele, viivad need jõudluse uutesse kõrgustesse, võimaldades suusatajatel oma piire ületada ja vallutada kõige nõudlikumad maastikud.

Need Head'i võistlussuusad ei ole erakordsed mitte ainult jõudluse, vaid ka välimuse poolest. Oma silmatorkava disaini ja elegantse viimistlusega pööravad need pead, kuhu iganes te mägedes ka ei läheks. Erinevate suuruste valikuga WCR e-GS Rebels SW Race suusad sobivad erineva pikkuse ja võimekusega suusatajatele.

Tõsta oma suusatamise kogemus ülimale tasemele Head WCR e-GS Rebels SW Race suuskadega. Vabastage oma kiirus ja täpsus ning vallutage nõlvad enesekindlalt. Ära jäta kasutamata võimalust omada paari neid erakordseid võistlussuuski ja määratle oma suusatamisvõime sel talvehooajal uuesti.

Ilma sidemeta - soovitatav:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
102/65/86
Vöökoha laius:
65mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
25.0m
Põhimaterjal:
Wood, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro