×
Menu

Worldcup Rebels e.GSR + PR 11 GW Race Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Need suusad on mõeldud suure jõudlusega suusatamiseks, ühendades täiustatud tehnoloogia ja esmaklassilised materjalid, mis tagavad võrratu suusakogemuse.

Kitsa 68 mm laiuse ja võimsa GS-konstruktsiooniga Worldcup Rebels e.GSR on suurepärased täpsete ja kontrollitud pöörete tegemisel hooldatud lumel. EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia vähendab tõhusalt vibratsiooni, tagades sujuva ja stabiilse sõidu ka suurtel kiirustel.

Head'i uuenduslik kumerprofiil tagab suurepärase serva haardumise ja reageerimisvõime, mis võimaldab sul enesekindlalt toime tulla ka kõige keerulisematel nõlvadel. Suusad on mõeldud keskastme ja edasijõudnute suusatajatele, kes nõuavad täpsust, kiirust ja kontrolli suusatamisel.

Worldcup Rebels e.GSR on varustatud PR 11 GW võistlussidemetega, mis tagavad täiustatud jõuülekande, ohutuse ja mugavuse. Need sidemed ühilduvad GripWalk-saabastega, pakkudes mugavamat kõndimiskogemust, ilma et see kahjustaks jõudlust mägedes.

Head suusad on loodud, et rahuldada laia valikut suusatajaid. Worldcup Rebels e.GSR on saadaval erinevates pikkustes, tagades täiusliku sobivuse erineva pikkuse ja oskustasemega suusatajatele. Olenemata sellest, kas oled kogenud võistleja või ambitsioonikas harrastussuusataja, need suusad annavad sulle võimaluse ületada oma piire ja saavutada uusi soorituse tasemeid rajal.

Specifications

Laius:
120/68/101
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Piste
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
14m, 4m
Põhimaterjal:
Wood
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit)
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro