×
Menu

WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race suusad - võimas ja täpne relv, mis on loodud selleks, et domineerida nõlvadel! Need suure jõudlusega suusad, mille uus disain on aastateks 2024-2025, ühendavad endas tipptasemel tehnoloogia ja legendaarse Head'i käsitööoskuse, et pakkuda võrratut kogemust rajal.

Erialaselt loodud edasijõudnud ja kogenud suusatajatele, WC Rebels e-Race SW suusad paistavad silma täiuslikult sooritatud pööretega hooldatud nõlvadel. 117/68/102 mm laiuse profiili ja mitmekülgse 14-8m raadiusega suusad kohanevad sujuvalt erinevate pöördekujude ja kiirustega.

Nende võistlusest inspireeritud suuskade keskmes on tugev puidusüdamik, mida on täiendatud Titanal ja Graphene - kombinatsioon, mis tagab erakordse stabiilsuse, jõuülekande ja serva haardumise. Lisaks sellele neelab integreeritud EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia tõhusalt vibratsiooni ja tagab sujuva, kontrollitud sõidu isegi keerulistes tingimustes.

WC Rebels e-Race SW suusad on eelpaigaldatud FF 11 GW GripWalk sidemetega, mis tagavad turvalise ja tõhusa ühenduse saabaste ja suuskade vahel. Need sidemed on ühilduvad GripWalk-saabastega (ISO 23223) ja pakuvad maksimaalset jõuülekannet ning kasutajasõbralikku sisseastumise mugavust. DIN-seadistuste vahemik 3,0-11,0 võimaldab neid kasutada paljudele suusatajatele.

Olenemata sellest, kas olete ambitsioonikas harrastussuusataja või võistlussportlane, Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race suusad aitavad teil vabastada kogu oma potentsiaali nõlvadel. Kogege võrratut täpsust, kontrolli ja kiirust - täiuslik segu raja vallutamiseks.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
117/68/102
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
14m, 8m
Põhimaterjal:
Wood, Titanal, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
3.0-11.0
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), ABS sidewalls
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro