×
Menu

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race suusad on suure jõudlusega suusad keskastme ja edasijõudnute jaoks, kes armastavad kirglikult suusatada ja võistelda. Nende mitmekülgse ja elegantse disaini tõttu paistavad need suusad sööstes ja täpsuses sinna, pakkudes ülimat kontrolli ja reageerimisvõimet ka suurtel kiirustel.

Need suusad on disainitud ja arendatud maailmatasemel suusasportlaste kaasabil ning neis on kombineeritud tipptasemel tehnoloogia ja tippkvaliteediga materjalid. Nende keskmes on esmaklassiline grafeenmaterjal, mis on tuntud oma erakordse tugevuse ja madala kaalu poolest. See südamik tagab stabiilsuse ja väändejäikuse, tagades täpse serva haardumise ja välkkiire ülemineku servalt servale dünaamiliseks suusatamiseks.

Suusad on täis-camber-profiiliga sandwich-külgkonstruktsiooniga, mis suurendab jõuülekannet ja stabiilsust. Need on varustatud EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogiaga, mis on patenteeritud uuendus, mis vähendab vibratsiooni, et tagada sujuvam suusatamine ja vähem väsimust, võimaldades suusatajatel sõita kauem ja paremini.

Head WC Rebels e-Speed Pro SW suusad on 65 mm laiusega, mis tagab suurepärase servapidavuse ja kontrolli igal hooldatud lumel. Nende keskmise pikkusega pöörderaadius aitab edasijõudnud suusatajatel saavutada võimsaid ja täpseid pöördeid kiiruse ja tõhususega. Suusad on eelpaigaldatud FF 14 GW Race sidemetega, mis tagavad kindla ja täpse ühenduse suuskadega, tagades optimaalse jõuülekande ja kontrolli. Need sidemed ühilduvad GripWalkiga, mis pakub lisamugavust GripWalki saapaid kasutavatele suusatajatele.

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race suusad tõstavad teie suusatamise uuele tasemele, olenemata sellest, kas olete kogenud suusataja, kes soovib oma tehnikat täiustada, või võidusõidu entusiast, kes püüab saavutada tipptaset.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
108/65/93
Vöökoha laius:
65mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
20m, 5m
Põhimaterjal:
Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
4.0-14.0
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit)
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro