×
Menu

WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race suusad - parimad suusad keskastme ja edasijõudnute jaoks, kes soovivad vallutada nõlvu täpsuse ja kontrolliga.

Need suure jõudlusega suusad on loodud täiusliku kombinatsiooniga võimsusest, agilityst ja stabiilsusest, mis teeb need suusad suurepäraseks rajal. Nende kitsas 122 mm profiil tagab erakordse haardumise ja kiire pöörde algatamise, mistõttu on need ideaalsed puhtate kaarete ja keeruliste slaalomiradade läbimiseks. Suusad on 68 mm laiusega, mis tagab täiusliku tasakaalu stabiilsuse ja manööverdamisvõime vahel.

Suusad WC Rebels e_SL SW on ehitatud tundliku Graphene-südamikuga, mis tagab võrratu täpsuse ja kontrolli. Camber-profiil parandab veelgi serva pidamist ja jõuülekannet, võimaldades suusatajatel enesekindlalt läbi nõudlike maastike tormata. Suusad on varustatud Head'i EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogiaga, mis vähendab vibratsiooni ja tagab sujuva sõidu ka kõige keerulisemates tingimustes.

Suusad on varustatud FF 14 GW sidemetega, mis ühilduvad nii Alpine Adult kui ka GripWalk saabastega, tagades turvalise ja täpse ühenduse saabaste ja suuskade vahel. DIN-seade ulatub 4,0 kuni 14,0, seega saab sidemeid hõlpsasti reguleerida, et need sobiksid paljudele suusatajate võimetele ja kaalule. Sidemetel on GripWalk-ühilduvus, mis tagab lisamugavuse ja mugavuse kõndimise või matkamise ajal.

Kui olete kogenud võidusõitja, kes otsib täiuslikku suusat, et viia oma jõudlus järgmisele tasemele, või ambitsioonikas harrastussuusataja, kes otsib virgutavamaid rajamõnusid, on Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race suusad ideaalne valik. Ole valmis vallutama nõlvu enesekindlalt ja stiilselt.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
122/68/107
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
12m
Põhimaterjal:
Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
4.0-14.0
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit)
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro