×
Menu

Swisswool Piz Boè Womens Jacket

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Ortovoxi Swisswool Piz Boè naiste jakk on mitmekülgne ja stiilne jakk, mis sobib ideaalselt igaks talviseikluseks, olgu selleks siis mäenõlvad või lihtsalt lumesõit. See spetsiaalselt naistele mõeldud jope on meelitavalt lõigatud ja varustatud mitmete läbimõeldud detailidega, mis hoiavad teid mugavana ja kaitsevad teid ilmastikumõjude eest.

Jope on valmistatud Šveitsi villa ja polüamiidi kombinatsioonist, mis tagab suurepärase isolatsiooni ja hingavuse. Vill on pärit Šveitsi mägilammastelt, mis tagab kõrgeima kvaliteedi ja jätkusuutlikud tootmisviisid. Jope on ka DWR (Durable Water Repellent) viimistlusega, mis on PFC-vaba, mis muudab selle keskkonnasõbralikuks ja ohutuks nii teile kui ka keskkonnale.

Jope täiendavate omaduste hulka kuuluvad tuulekindel konstruktsioon, elastsed mansetid ja mitmesugused taskud oluliste asjade hoidmiseks. Klassikalise disaini ja kvaliteetsete materjalidega Ortovox Swisswool Piz Boè naiste jope on kohustuslik toode igale naisele, kes armastab talispordi ja vabaõhuüritusi.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Windproof, Inside Elastic cuffs
Tüüp:
Middle Layer
Aktiivsus:
Alpine Skiing, Cross Country, Snowboard, Day to Day
Isolatsioon:
Wool, Polyamide
Ökosõbralik:
DWR - PFC Free
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro